Informatičko savjetovanje

Vaši dokumenti su važni. Vaše vrijeme je dragocjeno.
Osigurajte si kvalitetnu informatičku te profesionalnu i adekvatnu programsku opremu.

Tek ste otvorili tvrtku ili želite svoje poslovanje dignuti na viši nivo, niste zadovoljni sa trenutnom informatičkom opremom ili programskim rješenjima, oprema vam je zastarjela ili prespora, a nemate vlastitog informatičara?

Ne očajavajte – javite nam se sa povjerenjem jer upravo radi takvih problema smo tu za vas! Svojim stručnim pristupom i višegodišnjim iskustvom u rješavanju problema vezanim za informatiku sigurno ćemo zajedničkim snagama riješiti sve vaše potrebe!

Savjetujemo vas:

  • kod nabavke računala ili laptopa (Hardware)
  • kod odabira adekvatne programske opreme (Software)
  • kod organizacije spremanja dokumenata
  • kod postavljanja predložaka (Template) za memorandume, ponude, račune, …
  • kod postavljanja poslovne e-mail adrese
  • kod administracije vaših baza podataka (unos, reorganizacija, povezivanje, …)
  • kod svih ostalih informatičkih potreba za uspješno poslovanje

Na kraju svega ćemo se pobrinuti i za održavanje sistema, nesmetani rad opreme ili ukoliko je potrebno sigurnosnoj kopiji svih vaših podataka i dokumenata.
Za to vrijeme vi se možete posvetiti svojem primarnom poslovanju!

Naš pristup savjetovanju

Analiza stanja

Zajedno napravimo analizu potreba ili reorganizacije informatičke podrške tvrtke koja je itekako važna u današnjem svijetu gdje je svaki korak poslovanja automatiziran.

korak

korak

Hardware

Prema definiranim potrebama odlučujemo koja informatička oprema je potrebna za najefikasnije zadovoljavanje potreba vašeg poslovanja. Opremu nabavljamo samostalno ili prema potrebi zajedno sa vama direktno u odabranoj poslovnici.

Software

Uz informatičku vrlo je važna i adekvatna programska oprema. Prema analizi potreba sljedeći je korak nabavka programske opreme sa kojom ćete moći nesmetano, brzo i bez ikakvih ograničenja obavljati svoj posao.

korak

korak

Uspostava sustava

Bilo da se radi o novom sustavu ili nadogradnji postojećeg slijedeći je korak spajanje informatičke i programske opreme u optimalnu cijelinu koja će obavljati posao za koji je namijenjena. A vi ćete se moći posvetiti svojim primarnim poslovnim zadacima.

Podrška

Nakon što je sve postavljeno i napravljena testna faza (zajednička odluka da sve optimalno djeluje) stojimo vam na raspolaganju kao informatička podrška. Ipak se radi o računalima koja nisu živa bića te je potrebno da netko kontrolira ispravnost i funkcioniranje kompletnog sustava.

korak

Klijenti kojima smo pomogli svojim savjetovanjem