Kupovina se iz trgovina preselila na internet

Pandemija koronavirusa natjerala je mnoge poduzetnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva da svoje poslovanje prebace na internet.

Da i to se je dogodilo – iako neplanirano, svi su se prebacili na On Line poslovanje. Velika večina kupovanja odvija se On Line – bilo da se radi samo o naručivanju ili direktno kupovanju.

Još do nedavno postojao je nekakav strah od On Line kupnje. Sada je to postalo normalno kao svakodnevni odlazak do dućana.

Velki broj Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava prebacilo je svoju ponudu sa tržnica gdje su do sada prodavali svoje proizvode na Internet. Pokazalo se je da ljudima to nije strano i vrlo su zadovoljni ponuđenim.

Sve se je dogodilo vrlo brzo, a navika neće prestati. Stoga je došlo vrijeme da se i ubuduće poslovanje prebaci na Internet odnosno da se otvore Web trgovine preko kojih su proizvodi pa i usluge dostupni u svako doba dana i u svakoj situaciji. 

Pripremite se i za ubuduće, neka vas ništa ne iznenadi. I kada nije izvanredna situacija Web trgovina je moderni način gdje brzo i pouzdano možete poslovati – na vama je samo da dostavite naručeno.

I Kreativ info u ponudi nudi izradu Web trgovina (od jednostavnih do naprednih), sada po povoljnim cijenama i prilagođenim načinom plaćanja. Ne ustručavajte se i osigurajte si za budućnost moderno poslovanje. Prepustite dizajn profesionalcima i ne razmišljajte kako ćete predstaviti svoje proizvode – na vama je da radite svoj posao – pratite narudžbe i osigurajte dostavu do naručitelja.

Nazovite nas na 091 / 792 6516 ili nas kontaktirajte na info@kreativinfo.hr

Vaš Kreativ info Team